За нас

Кой сме ние ?

Представяме ви на кратко кой сме ние и каква е нашата мисия. Кой създаде този бренд и каква е целта ни към която се стремим.

Кои сме ние ?

Екипът на SoftProNeo  е част от дружеството „Тракия Енерджи-75“ ЕООД. Дружеството е с повече от 11 годишен опит в областта на консултантските услуги.

Нашата мисия

Нашата мисия е да помагаме на всички вас, които се нуждаете от нашите услуги. Това го правим по един уникален и интерактивен начин, за да може да сме полезни веднага.

Нашата дейност

Екипът на SoftProNeo  е целенасочен и всеобхватен в различни видове услуги на ИТ сектора. Дейността ни е свързана с внедряването на различни иновации и разработването на различни креативни проекти в ИТ сектора.

Нашата история

Екипът на SoftProNeo е създаден с цел разработване, управление и внедряване на различни ИТ проекти в индустрията, икономиката и други.Създаването на този екип беше преди 4 години с разработването на платформа базирана на блокчейн технология. През годините екипът натрупа много опит в разработването на различни проекти в ИТ сектора. Сега както и в самото начало, всички ние имаме ясна цел и тя е да помагаме по най-бързият и ефективен начин на нашите клиенти, за да реализираме техните идеи в реалност.

За основателя

„Аз вярвам, че изкуственият интелект ще ни промени“

П.Павлов

Павел Павлов е основателя на SoftProNeo. Той е млад човек поставящ си винаги високи цели за реализация в ИТ сектора. През годините има различни участия в множество конкурси, състезания и конференции свързани с ИТ сектора.

Павел Павлов е с повече от 5 годишен опит в сферата на програмирането.

 Основателят на SoftProNeo е един от отличените с награда Top SEO в секция младежи.

 Към момента неговата визия е тясно свързана с разработката на изкуствен интелект, нано роботиката и внедряването на блокчейн технологията в различни системи. Има разработени много платформи, изградени много сайтове и различни мобилни приложения. Активно работи по оптимизация и изгражда различни иновативни методи при оптимизирането в търсещите машини.

Любим изпълнител:

Защо да изберете нас ?

SPN се характеризираме с това, че изработваме поставените към нас задачи за кратко време и гарантираме ефективни резултати.

Нашият екип е съставен от много добри кибер специалисти и ви дават пълна гаранция за вашите задачи поставени към нас, че те ще са много добре защитени.

Това което ние изработваме и поддържаме се разбира по това, че работи с лекота и е нещо много по-различно и добро от предходните на пазара.

Всичко това което ние правим е напълно достъпно от всякакви устройства и източници. Ние ви даваме една уникална разтегателност и достъпност.

SPN ви дава един голям тласък и популярност на неща ви, защото екипа ни е тясно специализиран в това да оптимизира създаваните от нас неща.

Всичко което правим или е направено от нас, то просто си проличава от пръв поглед. Всяко нещо създадено от нас е много по-различно и иновативно.

Завършени проекта
projects-icon.png
Щастливи клиента
heart-icon.png
K+
Реда код
code-lines-icon.png
Награди
award-icon-free-img.png

Искате ли вашият проект да стане реалност ?

Ние ще направим така, че вие да се чувствате сигурни и удовлетворени.
Не се чудете, а се свържете с нас и ние ще превърнем всяка една ваша мечта и идея в успех.