Проекти

Ние от SoftProNeo предлагаме на нашите клиенти различни услуги и разработваме наши проекти, които са иновативни в ИТ сектора.

Какви са нашите проекти

Нашите проекти са предимно в сферата на информационните технологии базирани на изкуствен интелект и блокчейн технологията, като за част от тези проекти търсим подходящи инвеститори и партньори, които съвместно с нас да реализират проектите ни. Част от проектите ни, които са насочени към инвеститорите са:

Supplyra & Supplyra Lab

Supplyra е една нова креативна обектно ориентирана програма която работи с помощта на Blockchain технологията. Supplyra е тясно специализирана в 3 основни направления: за бита, за индустрията и за правителствата. Със Supplyra потока на данни и информация e изключително защитен и непробиваем, а прозрачността е пълна и достъпна. Supplyra Lab е част от проекта Supplyra и се характеризира с това, че е изграден с фреймова технология и може да се внедри във всяка една програма, приложение и други. Supplyra Lab е предназначена и за добавка към някой програмни езици.

Editre

Edith Re е специален текстов редактор от типа IDE предназначена предимно за програмисти и хора, занимаващи се с програмиране. Този редактор помага на програмиста да завърши по-бързо задачата си благодарение на изкуствения интелект, които е интегриран в редактора. Изкуственият интелект в дадена програма помага на всеки програмист, като частично редактира програмния код или поправя прекъснати връзки в самата програма. Edit Re е двумодулна програма, която освен, че коригира кода, коригира и показва грешки в графична форма. Edit Re ще бъде проектиран като програма за писане на над 100 езика за програмиране и тяхното редактиране. Edit Re ще бъде проектиран за настолно приложение, мобилно приложение и уеб приложение.

Cyberalt

Cyberalt е софтуер за индустрията. Принципът на работа е много лесен и може да се комбинира с всеки контролер на различни машини и роботи. Cyberalt може да бъде интегриран като стартов софтуер на по-стари машини или инсталиран като програма на машината, ако работи с операционна система. Cyberalt лесно се свързва с всичко благодарение на своя изкуствен интелект и лесно премахва всяка грешка. Cyberalt има алгоритъм с изкуствен интелект. Изкуственият интелект премахва и коригира грешките като избира най-правилният начин на корекция. Cyberalt има също мобилно приложение, което ви предупреждава, ако са възникнали грешки. Чрез мобилното приложение всеки директор на фабрика може от телефона си да командва машините си.

TransAI

TransAI е софтуер, който изследва целия блокчейн свят. Знаем, че в света на блокчейн има много големи проблеми, като първият е непрозрачността на самата технология. Технологиите са неизвестни още от създаването и почти всичко е черна кутия. TransAI помага да се направи тази непрозрачност прозрачна със своя изкуствен интелект. С TransAI всички държави, всички правителства, всички асоциации и организации, както и компании, могат да правят и налагат различни правила и разпоредби в blockchain технологията. Този проект помага най-вече на търговците да изградят взаимно доверие между тях, чрез пълна прозрачност на действията. Всеки потребител ще има вътрешен API, който ще им даде пълна видимост и отчетност.

Искате ли да работим заедно ?

Ако желаете да инвестирате в нашите проекти или пък да станете наши партньори не се чудете, а се свържете с нас.

Искате ли вашият проект да стане реалност ?

Ние ще направим така, че вие да се чувствате сигурни и удовлетворени.
Не се чудете, а се свържете с нас и ние ще превърнем всяка една ваша мечта и идея в успех.