Бъдещето с Blockchain

Блокчейн е технология, която е разработена още в миналият век. В началото разработката на Блокчейн технологията е било просто една формула за пресмятане на математически задачи. По-късно Блокчейн започва да буди интерес в хората занимаващи се с науки и по-специално физиците, като те решават да го приложат във физиката, вече като технология работеща на блоков принцип. Нещата изведнъж спират и тази технология, поради една или друга причина се забравя. Близо 60 години по-късно, тя отново се възвръща, но този път е усъвършенствана и подобрена. Blockchain нашумя през последните 5 години, покрай ръста на криптовалутите. Блокчейн към момента вече не е една математическа формула, а цяла технология, която създава криптовалути, а и не само за криптовалути, но и за различни проекти, които се развиват на блоков принцип. Този път след 60 годишен застой, блокчейн е един успешен проект, който все повече навлиза в нашия бит.

Към момента за голяма част от населението блокчейн е вид технология, която създава виртуални пари и после те се конвертират в реални. Също така за мнозина от нас блокчейн е онова нещо, което е множество от блокове и трябва ние да го копаем, за да достигнем до повече и повече криптовалути.

Към този момент блокчейн е представен така на обществото , че едва ли не това е технология, която не съществува. За по-адекватни представа може да се говори, тогава когато обществото се докосне до реалната използваемост на блойкчейн технологията.

Блокчейн е технология която може коренно да промени света със своята си защита и прозрачност. Факт е вече, че всяка една транзакция в Блокчейн се осъществява с умен договор между двете страни. Така няма непрозрачни работи и си имат доверие.

Бъдещето на блокчейн технологията е много разнообразно, защото голяма част от софтуерните компании по света започнаха да работят с блокчейн, като инструмент за разработване на различни платформи и софтуерни приложения.

Банковите институции започнаха да признават блокчейнтехнологията и криптовалутите, като нещо полезно, а не измама. Всъщност много се спекулира затова, че блокчейн е една лъжа и е измама. Напротив блокчейн е верига от много блокове, които образуват един голям блок. Когато даден човек започне да копае тези блокове, той ги разгръща чрез математически алгоритъм и съответно печели някаква сума. Всеки разгърнат блок отново се зарежда и очаква да бъде изкопан. При транзакциите с блокчейн може да се говори за добра сигурност относно това, че самата транзакция няма име на блока,както и стойност на блока, всичко това е защитено и криптирано.

Макар всичко казано до тук, спекулации и лъжите по адрес на блокчейн технологията продължават, а именно заради това ние от SoftProNeo се стремим към пълна защита и прозрачност с нашият проект Supplyra, който е базиран на блокчейн технология и дава пълна защита при предаване на данни, а проблема с регулациите в блокчейн и криптовалутите сме го заложили в друг наш проект TransAI.

Влезте и вижте нашите проекти, станете наш инвеститор или партньор. Готови сме да работим заедно !

ВИЖ ПРОЕКТИТЕ НИ ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.