Услуги

Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, които екипа на SoftProNeo ще разработи и извърши с професионализъм и иноваторски дух.

Как можем да сме ви полезни ?

Възползвайте се от нашите невероятни услуги и развийте вашият бизнес или вас самите във виртуалната среда, благодарение на нашите услуги.

Изработка на уеб сайт

Ние от SPN имаме дългогодишен опит в изработката на уеб сайтове. Ние изработваме нашите уеб сайтове по два метода: статични уеб сайтове или динамични. Сайтове които изработваме са в следните категории: бизнес уеб сайт, лендинг страница, рекламна кампания, представяне на събитие и много други. Уеб сайта е вашата електронна визитка, чрез която ще достигнете до всички.

SEO оптимизация

Ние оптимизираме сайтовете така, че те да си генерират, т.нар. органичен трафик (постоянен). Ние можем да оптимизираме вашият сайт по глобални ключови думи или местни. Няма сайт, който просто да е направен, за да съществува, а да не генерира трафик. Именно заради това SEO оптимизацията ни идва на помощ, а после и вашите бъдещи продажби или сделки.

Изработка на платформи

Ние от SPN имаме дългогодишен опит в изработването на платформи. Платформата е сложна структура на един уеб сайт, който изпълнява множество функции в секунда. Ние изработваме всякакъв вид ( като например ERP, CRM, HRM и др.) платформи по желание на нашите клиенти. Нужно е да знаем какво искате и ние ще сбъднем вашите мечти в реалност.

Изработка на ел. магазин

Нашата цел спрямо клиентите е да направим един наистина привлекателен онлайн магазин и сякаш той не е само виртуален, а и реален. Ние изработваме страхотни дизайни на нашите онлайн магазини, за да може клиентите, когато го посещават да им е лесно и удобно за пазаруване. Ние внедряваме и ERP в онлайн магазините.

Изработка на софтуер

Ние от SPN може да разработим приложна програма по ваше задание/софтуерен продукт/. Освен в разработването на софтуерни продукти, ние може да ви съдействаме по изграждането и внедряването на продукти, които са базирани на блокчейн технологията. От няколко години ние разработваме софтуерни продукти работещи с изкуствен интелект.

Дигитална реклама

Ние от SPN имаме дългогодишен опит в дигиталната реклама. Ние имаме отдел от специалисти, които са готови да популяризират всяко нещо с помощта на социалните мрежи. Вашите неща достигат хиляди, а дори понякога до милиони хора по цял свят и така ви разпознават много лесно. Социалните мрежи са едно силно оръжие, което може да помогне на бизнеса ви.

Готови сме да направим всичко за вас !

Попитайте ни за допълнителни услуги.

Част от нашите клиенти

Искате ли вашият проект да стане реалност ?

Ние ще направим така, че вие да се чувствате сигурни и удовлетворени.
Не се чудете, а се свържете с нас и ние ще превърнем всяка една ваша мечта и идея в успех.